Årets beste julegave

Årets beste julegave

Foto: Marius Vervik

Foto: Marius Vervik

Foto: Marius Vervik

Foto: Marius Vervik

Dette er bakeboka som gleder både selger, baker og den som smaker. Lokale bakere og konditorer har delt sine oppskrifter, på søtt, salt, fint, grovt og glutenfritt. Mens Asfalt-selgere deler matminner, baketips og poesi. Og nå selger de boka på gater og hjørner. Du betaler 200 kroner, en av hundrelappene går til selgeren.

Det må jo være en godfølt julegave til venner, familie og kolleger.

I Impress er vi glad for at vi fikk være med også på årets utgivelse, der designer Gjertrud Neteland har samarbeidet med et kobbel av bra folk. Vi synes det er blitt en riktig fin sak, til et riktig flott formål.

 

Good Carna

Good Carna

Visuell profil for Orion

Visuell profil for Orion