Løperguttenes far

Løperguttenes far

Familien Ingebrigtsen er raskere enn de fleste. På forsommeren møtte vi pappa selv, Gjert, for å snakke om familiesamhold, friidrett og en sesong med VM som høydepunkt. Det ble et ganske så levende og interessant intervju, publisert i Ditt Bate.

Bate boligbyggelag gir ut magasinet Ditt Bate 4 ganger i året. Magasinet inneholder reportasjer og aktualitetsstoff knyttet til det å bo, og informasjon om Bate og boligbyggelagets medlemsfordeler. Ditt Bate distribueres i et opplag på 38 000 til medlemmer i Bate og boligbyggelagets forbindelser i Rogaland, og vi står for redaksjonell prosjektledelse, innholdsproduksjon, design og teknisk produksjon av magasinet.

Impress utvikler egne magasiner og vi utgir magasiner for andre. Det redaksjonelle arbeidet tar vi like gjerne selvstendig som i tett samarbeid med kunde ­ fra idé til tekst, foto og layout. Foruten innholdsproduksjon og redaksjonell rådgivning, bistår vi med annonsesalg, teknisk produksjon og distribusjon.

TRYKK_Ditt_Bate_2-17_forside.jpg
 
Heia Haukaas

Heia Haukaas

Redesign av PSYKOPP

Redesign av PSYKOPP