Se hva som skjer!

Se hva som skjer!

Det var flere grunner til at vi gledet oss til høstsesongen. En av dem en ny hjemmeside som vi nå kan lansere. Hjemmesider er litt trøblete. For hva skal vi si om oss selv som representerer hva vi står for og hvordan vi vil være, uten at det blafrer for mye i faner og flagg og så smått blir ugjenkjennelig i egne øyne? Og hvordan skal vi forklare det samme utad, uten at det virker for svulstig eller for beskjedent eller for sjargongaktig? Det beste du kan gjøre er å bruke nettsiden vår, impresspublisering.no, til å se på jobbene våre. Gå opp oppdragene, variasjonen i dem, bredden i dem – og forhåpentlig også dybden. Og deretter gjerne ta kontakt om du har noe å diskutere. Noe å foreslå. Noe å utfordre oss med.

Vi ønsker å gjøre gode jobber for gode folk. Vi ønsker å ha en helhetlig inngang slik at vi kan skape utvikling hos kundene. Det har resultert i flere samarbeidspartnere som er nye eller som har utvidet sitt engasjement hos oss i år. Noen av dem møter du på hjemmesiden i dag.

Oss kan du møte med jevne mellomrom også via vårt nyhetsbrev. Les det gjerne.

Bokhøsten er i gang

Bokhøsten er i gang

Med Boreal til Preikestolen

Med Boreal til Preikestolen