Vi flytter til Erfjordgata 8

Vi flytter til Erfjordgata 8

Impress er på flyttefot. Vi har ønsket gode, moderne lokaler, en bra beliggenhet, inspirerende omgivelser og en offensiv og utviklingsorientert byggeier. Vi tror vi får det det når vi helgen fram mot 1. oktober frakter esker og utstyr mellom Sjøhagen i Hillevåg og Aske-gårdens femte etasje.  Adressen er Erfjordgata 8.

Vi har begynt nedtellingen. Vi ser fram til å samhandle i et dynamisk Storhaug, på randen av Stavanger sentrum. Vi vil bruke og jobbe for både by og bydel. Og vi har lyst til å være et godt nabolag i et hus som rommer en rekke fine virksomheter.

Så gleder vi oss til å invitere kundene til møterom og terrasser hvorfra det bør være mulig både å få oversikt og å skue langt.

Se hva som skjer!

Se hva som skjer!

Med Boreal til Preikestolen

Med Boreal til Preikestolen