Vi ansetter

Vi ansetter

Impress er i rask og fin utvikling. Vi drives av å gjøre gode saker for gode folk, og får stadig flere muligheter til akkurat det. Ønsker du å jobbe med å presentere spennende kunders budskap slik at det engasjerer? Har du allsidig erfaring fra grafisk design, og en spesiell interesse for brukeropplevelse og digitale kanaler? Da blir vi glad om du tar kontakt med oss.

Arbeidsoppgaver
Vi vil knytte til oss i en 100 prosent fast stilling en designer som har bred bakgrunn, og som har orientert seg spesielt mot digitale flater. Hos oss bidrar du med idé, konseptutvikling og utforming i digitale så vel som trykte kanaler. Du utvikler nye og eksisterende nettsider for våre kunder, og mestrer ulike publiseringsløsninger. Har du arbeidet med, og har du interesse for, motion graphics og videoredigering, kan dette også bli en del av dine oppgaver.

Kvalifikasjoner
Du er en faglig dyktig visuell designer. Du er flink til å se løsninger fra brukerens ståsted og er sterk på brukeropplevelse. Du er oppdatert når det gjelder digitale muligheter og utviklingen i digitale kanaler.  

Personlige egenskaper
Du har en genuin interesse og entusiasme for å jobbe med design. Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har kontinuerlig lyst til å lære og å dele. Du er en positiv kraft i det interne miljøet og glad i å holde skapende dialoger med kunden. Du er initiativrik og jobber målrettet og strukturert.

Vi tilbyr
Trivelige kolleger venter den riktige kandidaten. Staben er nedpå og dedikert, men vil svært gjerne løfte kunden. Arbeidsdagen er mangfoldig. Selskapet har endret og styrket seg det siste året, og det er gode sjanser for å prege dets videre utvikling og resultater. Lokalene er nyoppussede, på Storhaug, mens utsikten strekker seg i alle himmelretninger. Vi er opptatt av kompetanseutvikling. Og vi har kunder som vi liker og synes det er verdifullt å jobbe for.   

Hvordan søke
Hvis dette svarer til dine ønsker, evner og ambisjoner, kan du søke på stillingen slik:

Send oss din CV.
Legg også ved din portfolio, enten som en PDF eller som en lenke.
Og skriv en kort tekst der du forklarer hvordan du kan være verdifull for våre kunder.
Bruk adressen info@impresspublisering.no

Har du spørsmål som ikke er besvart her, kontakt gjerne partner Ole J. Askeland, ole@impresspublisering.no (957 98 260).

Søknadsfrist 5. februar
Tiltredelse i mars-april 2018.

 

Impress søker trainee/lærling

Vår dyktige mediegrafikerlærling er ferdig til våren. Vi vurderer nå å ta inn en ny lærling, eller å ansette en trainee i en avtale på foreløpig ett år. Vi ønsker å kunne arbeide med deg som har sterk interesse for design og brukeropplevelse på digitale flater. Du er dedikert, nysgjerrig og strukturert, og ønsker å utvikle deg sammen med oss. 

Er dette deg? Send oss din CV, legg ved din portfolio og skriv en kort tekst om hva som motiverer deg ved faget og hvilke utviklingsmål du setter deg.

Søknadsfrist 5. februar

Profil for Pulpit Rock Tours

Profil for Pulpit Rock Tours

Nettside og profil for Cand.no

Nettside og profil for Cand.no