Friluftspartner - STF

Friluftspartner - STF

1250 kilometer med merkede sommerruter. 1000 fellesturer. 52 årsverk på dugnad. 46 hytter. Etc, etc. Stavanger Turistforening er en attraktiv samarbeidspartner. Og for dem som er interessert i å bli med på STF-laget, har vi designet, illustrert og skrevet tekstene til denne partnerbrosjyren.

Friluftspartnerne er avgjørende for at STF kan fortsette å legge til rette for unike opplevelser. Til gjengjeld knyttes friluftspartnerne til en merkevare (DNT) som topper landsdekkende omdømme-undersøkelser, scorer svært høyt på kjennskap og tilbyr god synlighet.

Bifold Brochure Mockup_2.jpg
Brønn.jpg
Hytte.gif
Mac_web.png
_D806334_red.jpg
Paper-Brand-Mock-Up-Vol-11_red.jpg
Endelig er den her: Asfalts julebok!

Endelig er den her: Asfalts julebok!

Hvordan snakke med unge på sykehuset?

Hvordan snakke med unge på sykehuset?