Håkon er vår nye tekstforfatter

Håkon er vår nye tekstforfatter

Impress har det siste året satset hardt på å bygge ut vår plattform. Vi har hentet inn flere unge, digitale hoder, med bred og variert erfaring, som vil sørge for at vi leverer høy kvalitet på alle flater.  

Og nå gleder vi oss altså til å jobbe i et styrket team sammen med Håkon Fossmark, ny kreatør og tekstforfatter i Impress.

Håkon skal bidra til at din stemme blir lyttet til i mylderet av merkevarer, produkter og ideer. Han vil medvirke til at vi tenker integrert og digitalt i hva vi gjør, og gir oss mer kraft innen rådgivning, strategisk arbeid og kampanjevirksomhet.

Håkon kommer fra en stilling som prosjektleder i Naturvernforbundet Rogaland. Han var kommunikasjonsleder i Framtiden i våre hender fra 2011 – 2014 og nærmeste rådgiver for partileder Une Bastholm i Miljøpartiet De Grønne under stortingsvalget 2017. Han har også bakgrunn som journalist, redigerer og frontsjef i Aftenbladet og VG.

Si hei til Håkon på haakon@impresspublisering.no eller 905 52 579.

Hvordan snakke med unge på sykehuset?

Hvordan snakke med unge på sykehuset?

En fin, viktig bok

En fin, viktig bok