Si hei til Karianne!

Si hei til Karianne!

Karianne kommer fra stillingen som Content Manager i Altibox, og har bakgrunn som journalist fra blant andre VG og TV2. Hun skal bidra til at dine historier kommer tydelig og skarpt fram i et konstant foranderlig mediebilde og at din stemme blir lyttet til i mylderet av merkevarer. Hun vil også bidra til at vi alltid tenker integrert og digitalt i hva vi gjør.

Team med bred kompetanse

Impress har det siste året satset hardt på å bygge ut vår plattform. Vi har hentet inn flere unge, digitale hoder, med bred og variert erfaring, som vil sørge for at vi leverer på høy kvalitet i alle flater. Design og innhold til magasiner og bøker er fortsatt en nisje for oss, men nå har vi også spisskompetanse som gjør oss i stand til å levere høy kvalitet uansett kanal.

Nye fjes, nye kunder

Denne våren har vi hatt gleden av å innlede samarbeid med flere nye, gode kunder den siste tiden. Og vi gjør flere ansettelser. Merethe Opstad Clausen, med erfaring fra webutvikling , grafisk design og foto begynte nylig hos oss. Andre er på vei. Og nå gleder vi oss altså til å jobbe i et utvidet og styrket team sammen med Karianne.

 

Si hei til Karianne på karianne@impresspublisering.no eller på 91 61 90 60

Karen er vår nye designer

Karen er vår nye designer

Gode jobber for gode folk

Gode jobber for gode folk