Vil du bli vår nye kreatør / tekstforfatter?

Vil du bli vår nye kreatør / tekstforfatter?

Er du sterk på tekst og idé- og konseptutvikling? Er du opptatt av effektfull kommunikasjon, tar ansvar og har god gjennomføringsevne. Ønsker du  jobbe med å formidle spennende kunders budskap slik at det betyr noe og engasjerer? Da håper vi at vi kan bli godt kjent med deg. 

Arbeidsoppgaver
Vi søker deg som har noen års erfaring som idéutvikler og tekstforfatter. Kanalene er mange og du mestrer dem, enten det betyr å skrive den gode reportasjen eller knekke koder for innhold på nettbaserte plattformer.  Du kan rendyrke idéer og lager tekster som skaper verdier.

Personlige egenskaper.
Du har en genuin interesse og entusiasme for både ditt eget fagfelt og den verden som befinner seg utenfor. Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har kontinuerlig lyst til å lære og å dele. Du er en positiv kraft i det interne miljøet og glad i å holde skapende dialoger med kunden.  Du er initiativrik og jobber målrettet og strukturert. Du har ambisjoner på vegne av både deg selv og byrået. Du jobber selvstendig og trives med å sjonglere mange og varierte arbeidsoppgaver. Du har overblikk - og også evne til å gå ned i detaljene. Du ønsker å lodde dypt - og trives med høy tempo og raske endringer.

Vi tilbyr
Trivelige kolleger venter den riktige kandidaten. Vi er en dedikert gjeng som jobber for å løfte en rekke av fine kunder. Arbeidsdagen er mangfoldig og utfordrende. Lokalene er nyoppussede, på Storhaug, og utsikten strekker seg i alle himmelretninger.  Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Hvordan søke
Hvis dette svarer til dine ønsker, evner og ambisjoner, kan du søke på stillingen slik:

Send oss din CV, legg ved relevante jobbreferanser og en kort tekst om hvordan du kan være verdifull for våre kunder. Bruk adressen info@impresspublisering.no. Har du spørsmål eller vil veksle noen ord, ring Ole på 95 798 260.

Søknadsfrist 27. august. Snarlig tiltredelse.

Si hei til Hoang

Si hei til Hoang

Gode jobber for gode folk

Gode jobber for gode folk