Mirjam Seljeskog

Mirjam er partner og daglig leder. Hun har vært med helt fra starten, og har erfaring med alle typer produksjoner innen grafisk og kommunikasjon. Mirjam styrer økonomi og prosjekter med stødig hånd. 

Ole J. Askeland

Ole er partner og rådgiver i Impress. Har lang erfaring som journalist, forfatter og leder av flere store kommunikasjonsprosjekter.

 

Håkon Fossmark

Håkon er tekstforfatter og kreatør. Er tidligere journalist, og har senere jobbet med kommunikasjon og prosjektledelse innen politikk og frivillighet.

Elisabeth Straumøy

Elisabeth er utdannet grafisk designer. Hun jobber både som designer og tekstforfatter, og har vært i Impress siden 2005. Ingen kan InDesign som Elisabeth.

Merethe Opstad Clausen *Permisjon

Merethe er grafisk designer og fotograf. Hun tar de fineste bildene for deg. Lage vakre nettsider, kan hun også. Har erfaring fra flere kommunikasjonsbyrå.

Karen Auestad Moen

Karen er grafisk designer og illustratør. Karen er allsidig og idérik, og hjelper deg gjerne med visuell identitet, illustrasjon, animasjon og redaksjonelt design.

Hoang Quov Nguyen

Hoang er grafisk designer utdannet fra Høyskolen Kristiania og Solent University. Hoang er en allsidig designer, og kan også lage nettsider, animasjoner med mer.

Gjertrud Neteland

Gjertrud er grafisk designer, blant annet med utdannelse fra England. Gjertrud har flyttet hjem til Hardanger, men er heldigvis ennå med på laget, fra sitt hardangerkontor.

Terje Lie Pedersen

Terje er gründeren som startet Impress i 1986. Først var han boktrykker og laget bøker på gamlemåten, så en dyktig rådgiver i et større trykkeri. Er fremdeles ansatt i bedriften og bidrar der det er behov.