Svømmedyktig nettside for Delfinen

 

Delfinen svømmeskole har i årevis gjort en stor innsats for å lære barn i Stavanger-regionen å svømme og å bli glad i vann.  

Nå skulle Delfinen lage en ny nettside. Historikken til tusenvis av medlemmer skulle med. Det måtte være enkelt å få oversikt over et hundretall kurs, melde seg på dem og være i dialog med svømmeskolen. Samtidig gjaldt det å løfte fram Delfinens unike filosofi. Ønsket om å spre ringer i vannet. Ikke bare ved å lære den livsviktige ferdigheten det er å svømme, men å få muligheten til å oppleve en ny og verdifull verden. Med helse i hver dråpe. Mestringsfølelse for barna. Og lek og trygghet som forutsetninger for aktiviteten, innendørs som ute i det blå. Et komplisert og givende prosjekt med en svømmedyktig nettside som resultat.

delfinen.no

 
Delfinen+web4.jpg
WEB, DESIGNDiverse