Årets julegave

I slutten av august spurte ansvarlig redaktør Kristin Hofsli om vi ville være med å lage bok til jul (!). Selvfølgelig, sa vi – og med det startet en intens arbeidsperiode for å rekke lansering 11. november. Vår designer Gjertrud Neteland satt i ukevis og klekket ut og flikket på nydelige oppslag og detaljer. En hel bok ble til i løpet av snaue to måneder.

Da boken var klar til trykk leverte vi stafettpinnen videre til Kai Hansen Trykkeri AS. Derfra gikk bøkene til bokbinder på Østlandet. Det tar tid å binde inn og plastpakke 25 000 bøker ... og da det nærmet seg lansering måtte vi være kreative for få bøkene levert i tide. All ære til Kai Hansens Trond Aril Espedal som kjørte tur-retur Skien i varebil og hentet to paller med bøker til lanseringsfesten.

Asfalt:Mat. Det rumler i magen er en kokebok med oppskrifter fra restauranter i Rogaland. Boken inneholder også selgernes matminner og kokkeleringstips.