Nettside og profil for Cand.no

 

Det nystartede Cand.no presenterer seg for omverden i disse dager. De tilbyr sine candidater selvstendighet som karrierevei, og sine oppdragsgivere rett kompetanse til rett tid. Målgruppen jobber innen økonomi og finans, business development og struktur og regelverk. 

Vi har utfomet logo og den visuelle profilen til selskapet, og vært en del av navneprosessen. Vi har også utviklet nettsiden. 

Oppgaven var å lage et uttrykk og en hjemmeside som viser at Cand.no er et nytt, men også et annerledes selskap. Vi har ønsket å løfte fram attraktiviteten og mulighetene i hva de tilbyr, og samtidig legge terskelen for å ta kontakt lavt. Og også å gjøre dette på en måte slik at dagens hjemmeside kan fungere som en plattform, og et samfunn, for en videre digital utvikling av denne. 

Se selv her: www.cand.no

 
Cand+iPad.jpg