Endelig er den her: Asfalts julebok!

 

Impress har fått æren av å designe årets Asfalt-bok. Vi håper du liker den og vil kjøpe den! Boka gir Asfalt-selgerne en fin ekstrainntekt før jul, og den gir også deg svar på det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag i dag?

 
_D806799_red2.jpg
 
 
Reddik-04.png
_D806571_red_red2.jpg
 

En rekke kjente kokker har bidratt med oppskrifter til boka, og felles for alle rettene: De skal være enkle å lage, og de skal ikke koste skjorta. God hverdagsmat, rett og slett. I tillegg deler noen av Asfalt-selgerne sine beste matminner. Else Berit, for eksempel, er glad i morrpølse med potet og kålrabistappe til.

 
_D806819_red2_crop.jpg
_MG_5872_red_crop.jpg
_MG_5523_red_web.jpg
 

Bildene og illustrasjonene i boka utfyller hverandre og er utarbeidet med tanke på å beholde samme ujålete uttrykket. Hverdag er stikkord, det skal være lekent og uhøytidelig. Illustrasjonene er ment for å fremstå som litt raske notater og tegninger. Alt for å underbygge Asfalts profil og merkevare.

 
_MG_5824_red.jpg
vassne tomater-02.png
 
 

Asfalts kokebok koster 200 kroner, og halvparten går til selger. Dette gir selgerne en viktig ekstrainntekt nå før jul, og det er en mulighet for å tjene ærlige penger på godt arbeid. Vi håper du tar vel imot både de stolte selgerne og boka nå i førjulstiden.

God jul - og god appetitt!

 
Foto: Hilde Anette Ebbesvik

Foto: Hilde Anette Ebbesvik

_D806594_red_red3.jpg