Hvordan snakke med unge på sykehuset?

 

Å være ung og på sykehus kan være vanskelig og utfordrende. Det kan også virke fremmed. Da gjelder det at de unge kjenner seg igjen i språket de møtes med, at de får svar på spørsmålene sine og plass til å fortelle hvordan de opplever det. At de blir hørt.

For Stavanger Universitetssjukehus - og i et tett samarbeid med sykehusets Ungdomsråd - har vi laget brosjyren “Er du ung på sykehuset?”. Tenkt for dem mellom 13 og 23 år og dessuten tenkt som en del av en helhetlig kommunikasjon med denne målgruppen. Med nyttig informasjon og gode råd og tips til oppholdet på sykehuset.

Vi har stått for prosess, idé, tekst, illustrasjoner og utforming.

 
Illustrasjon_fot_web_3.png
 
 
 
Fargepalett_web_3.png
 
 
 
_D806751_red_web_2.jpg
_D806768_red_web_2.jpg
 

Ungdomsrådets helt egen emojipakke:

 
Emojis_grønn.png
 

Workshop

10 fantastiske ungdommer fra Ungdomsrådet på SUS var med oss for å drøfte kommunikasjon og kartlegge de unges informasjonsbehov på sykehuset.

 
_D806753_red_web_2.jpg
_D805588_red_web_2.jpg
_D805575_red_web_2.jpg
_D806734_red_web_2.jpg