25 år med Psykopp

 

Magasinet Psykopp jubilerer. I disse dager sendes den første utgivelsen i den 25. årgangen ut. Og fremdeles med det samme formålet: Å bidra til åpenhet og økt kunnskap om psykisk helse gjennom reportasjer, intervjuer, fagstoff og nyheter.

Avsender er Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning, med hovedkontor i Stavanger, men med et arbeid som strekker seg nasjonalt og internasjonalt. Impress har vært med fra den første ideen, via oppstarten og gjennom alle disse årene. Vi står for redaksjonell prosjektledelse, tekst og bilder, design og produksjon av magasinet - i et veldig godt samarbeid med redaktør Iselin Kleppestø Thorsen og med ansvarlig redaktør Elin Skogen. 

Årets første Psykopp har teknologi og psyke som tema, og du finner det blant annet hos Bokhuset i Kirkegata i Stavanger, og på psykopp.no. I juni kommer nummer to, da handler det om naturen og mental helse. Arbeidet er i gang.

Vi gratulerer Psykopp med vitaliteten og utholdenheten.

 

 

 
_jih3050.jpg