Markedsføring og ny profil for henta.no

 

I Sandnes har innbyggerne fått et nytt og spennende tilbud! Boreal, selskapet som blant annet driver flybussen i Sandnes, har utviklet et helt nytt konsept: henta.no. Dette er en hentetjeneste, hvor de som skal til eller fra flyplassen kan bestille flybussen hjem til sitt nærmeste busstopp. Legg inn sted og tid, så kommer bussen og henter deg. Kor vil du bli henta?

Boreal er et innovativt selskap som tør å tenke nytt og finner gode løsninger for kundene sine. Det er alltid spennende og utfordrende å jobbe med dem.

 
notatbøker.jpg
 
Henta.jpg
 
 

For henta.no har vi laget helt ny grafisk profil, og denneblir brukt i appen henta.no, på nettside, i annonsemateriell og annet profileringsmateriell. Vi har også bistått med selve markedsføringen av den nye tjenesten.

Vi ønsker god tur til alle som skal reise mellom Sandnes og flyplassen, og anbefaler å bruke henta.no for å komme seg fram.

 
Henta2.jpg
film-til-web.gif
DESIGNMerethe Clausen