Nettside for Rogaland Havbrukspark

 


Rogaland Havbrukspark kom til Impress med ønske om ny nettside. Det sa vi selvfølgelig ja til å hjelpe dem med. Og resultatet har blitt riktig så fint. Du kan se den nye nettsiden her.

Vi tok utgangspunkt i en skisse og noen ideer som Rogaland Havbrukspark selv hadde. Med bakgrunn i den, og en grafisk profil vi laget for havbruksparken tidligere, fikk i stand nettsiden. Designet gjenspeiler et myldrende liv i havet ved hjelp av få, men kontrastrike farger og illustrasjon.


 
Roghav nettside.jpg
Roghav.no.jpg
Roghav.no.jpg

Rogaland Havbrukssenter er et kompetansesenter for oppdrettsnæringen. Havbruksparken støtter nye virksomheter med infrastruktur, nettverk og andre løsninger som hjelper dem fra idé til kommersialisering.

Vi gratulerer med ny nettside, og gleder oss til videre samarbeid!

DESIGNMerethe Clausen