Gatemagasinet Asfalt
Foto som forteller. Ærlig design. Et modig magasin
Asfalt oppsummert
Asfalt er et gatemagasin som gir en verdig inntekt til personer som står overfor rusavhengighet og utfordrende livssituasjoner. Asfalt har som mål å fremme dialog, forståelse og integrering i lokalsamfunnet ved å legge til rette for interaksjoner mellom selgere og kunder. Med en opplag på cirka 10 000 eksemplarer, blir Asfalt publisert seks ganger i året, og salgskontorene deres i flere steder fungerer som møteplasser for selgerne.

Impress Publisering har hatt privilegiet av å samarbeide med Asfalt siden 2009, og vårt langvarige samarbeid er en kilde til stolthet for byrået vårt. Vi tror på viktigheten av å gjøre en positiv innvirkning gjennom design, og samarbeidet med Asfalt gir oss muligheten til akkurat det. Ved å levere konsekvente magasindesign av høy kvalitet har vi bidratt til suksessen og synligheten til Asfalt. Det er virkelig givende å vite at våre design har spilt en rolle i å støtte selgerne på deres vei mot økonomisk stabilitet og engasjement i lokalsamfunnet.
Julebøkene
Hvert år designer vi Asfalt-boka som gir selgerne en viktig ekstrainntekt før jul. En oppgave som fortjener de beste løsninger. Med ekte og treffende innhold som underbygger Asfalts profil og merkevare.
Arkivet
... og mange flere