Gatemagasinet Asfalt
Foto som forteller. Viktige historier. Rått design. Et modig magasin.
Bakgrunn
I mer enn 10 år har Gatemagasinet Asfalt gitt hundre Asfalt-selgere en jobb som gir inntekt på en verdig måte. Selgerne er mennesker med ruserfaring, og som er i en vanskelig livssituasjon. Gatemagasinet ønsker å skape forståelse og dialog, og samtidig rive ned en del av samfunnets fordommer.
Løsning
Vi bidrar med idé, design og produksjon av magasinet. Og i 2020 har vi utviklet et modigere uttrykk. Et magasin med en tydelig identitet og stemme. Et par av hovedgrepene har vært å øke kontrasten mellom elementene og rydde plass – slik at bildene kan fortelle sine historier.

Hvert år designer vi Asfalt-boka som gir selgerne en viktig ekstrainntekt før jul. En oppgave som fortjener de beste løsninger. Med ekte og treffende innhold som underbygger Asfalts profil og merkevare.
For å speile dette på nettsiden har vi dyrket opplevelsen av kvalitet og luksus uten å fokusere på direkte salg. Uttrykket er rent og nedtonet, med klassisk typografi og fristende produktvideoer. Et showroom der entusiaster kan senke skuldrene, fordype seg i detaljene og få inspirasjon til sitt neste klokkekjøp.