Mariken Steen-Forgaard
/
Kreativ leder
Publisert:
30
/
06
/
2021

6 etapper, 14 skribenter, 116,6 km …

Og kanskje noen gnagsår …

Stavanger Turistforening har samlet skildringer fra friske turgåere som har lagt bak seg hver sin strekning rundt Lysefjorden. Det har resultert i en årbok helt ulik de siste årenes utgaver.

STF ville ta et tilbakeblikk på fordums utgivelser, og serverte oss en støvete stabel med årbøker datert tilbake til 1921. For en lykke! Å dykke ned i sirlig uttegnede sider, stram typografi og ekte reklameillustrasjoner. Stikkord er; telegramadresse, aktietrykkeri, inspektørens beretning, og annoncer – med c.

Her ser du de første trykkarkene som brukes for å kontrollere fargeføring.

Den grafiske utformingen av årboken anno 2021 er som et ekko fra tidlige årbøker i alt fra papirvalg, typografi og layout. Noen fine annoncer har det også blitt. Vi er superglade for å ha vært med på utformingen fra start til slutt. Er du medlem har du kanskje lest i boken selv?

Her kan du se flere av jobbene vi har gjort for Stavanger Turistforening.

Boken er illustrert av Tilde Hoel Torkildsen.
Mariken Steen-Forgaard
/
Kreativ leder
Publisert:
30
/
06
/
2021
Tittel
Ingress
Finn flere aktuelle saker
Hils på et gøyalt, digitalt magasin!
Fine og nyttige ting – i flere former – det kan vi like. Så i år har vi laget en digital utgave av gratismagasinet Barnas Rogaland: Bladet som samler fylkets kjekkeste attraksjoner.
6 etapper, 14 skribenter, 116,6 km …
I arbeidet med årboken til Stavanger Turistforening anno 2021 har vi hentet inn et ekko av årbøker helt fra 1921 i alt fra papirvalg og annonser til layout.
Podcast frå borettslaget
«Kva drømmer du om å få jobbe med?» blei eg spurd om i jobbintervju her hos Impress for litt over eitt år sidan. Eg nølte litt før eg svarte...
Historien bak møblene
Fotograf Merethe og Mariken som er kreativ leder i Impress var nylig på filmoppdrag på Hellvik. Her deler Mariken tanker om produksjonsprosessen.
Førstegangskjøperne er på vei
Bate lager filmserie som skal hjelpe ferskinger på veien til første boligkjøp. Og vi er i gang med casting og filmproduksjon.
Organiske vegger in spe
Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: grønne vekster skulle få stor og sentral plass.
Text Link
This is some text inside of a div block.