Samina Bruket
/
Innholdsprodusent
Publisert:
14
/
01
/
2021

Organiske vegger in spe

Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: Grønne vekster skulle få ta stor og sentral plass, for planter gir godt innemiljø og de er vakre å se på.

Og for en start det ble på nye tider, i nye rom. I vakre, sortmalte plantekasser, vokser nå fire organiske vegger. Plantene klatrer på wireoppheng – designet og laget av vår Terje. Kombinasjonen av treverk og planter i høyden gir en varm atmosfære. Og stilig er det at plantene har en konkret funksjon, i tillegg til å pynte opp:

– Disse plantene gror med oss, vi vil kunne følge hvordan planteveggene tetter seg til. De skal bli levende skillevegger, som skjuler ledninger og demper innsyn, forklarer Merethe.

Hun er uoffisiell husgartner og ivrer for planter både hjemme og på arbeid. På vei gjennom kontorlandskapet titter hun ofte innom plantene, men Merethe understreker at plantene er et felles prosjekt.

– Vi må alle passe på at plantene har det bra – ja, gi dem kjærlighet og gode tanker. På sikt, når de vokser helt opp, vil det bli jungelfølelse her inne. At det er ekte planter, gjør veggene enda mer spektakulære. Dette er veldig fint for kreativiteten. Plantene er inspirerende å se på, med fine mønstre og former.

Nå er det tidlig i vekstprosessen, men konturene av hvordan det kommer til å bli er der allerede. Veggene er blitt vår centerpiece på kontoret.

– Det er en gøy parallell ting som skjer ved siden av arbeidet på kontoret. Det krever ikke mye jobb, men gir mye tilbake – både estetisk og funksjonelt, sier Merethe.

Samina Bruket
/
Innholdsprodusent
Publisert:
14
/
01
/
2021
Tittel
Ingress
Finn flere aktuelle saker
Førstegangskjøperne er på vei
Bate lager filmserie som skal hjelpe ferskinger på veien til første boligkjøp. Og vi er i gang med casting og filmproduksjon.
Organiske vegger in spe
Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: grønne vekster skulle få stor og sentral plass.
Text Link
This is some text inside of a div block.