Samina Bruket
/
Innholdsprodusent
Publisert:
30
/
06
/
2021

Hils på et gøyalt, digitalt magasin!

Fine og nyttige ting – i flere former – det kan vi like. I år har vi laget en digital utgave av magasinet Barnas Rogaland: Bladet som samler fylkets kjekkeste attraksjoner. Årets utgave har fått en ny, frisk innpakning til glede for hele familien. Her kan både barn og voksne finne sine favoritter blant det store utvalget av aktiviteter som tilbys i Rogaland.

Med den digitale satsingen vil Barnas Rogaland nå ut til flere enn dem som får magasinet i postkassa. Kanskje det er slik Pål i Trondheim oppdager Flørlitrappene, eller Maria i Førde får nyss om at Preikestolen også kan oppleves på fjordcruise?

Og i år inviterer vi leserne tettere på flere av attraksjonene med filmer fra Jernaldergården, Kongeparken, Norsk Oljemuseum og Vitenfabrikken, som deles på både Facebook, Instagram og i det digitale magasinet.

Her kan du lese mer om Barnas Rogaland, og se mer av jobbene vi gjør for dem. Og du, ta en titt innom det ferske, digitale magasinet. Sjansen er stor for at du finner noe spennende å sjekke ut i Rogaland i sommer! Bare se her.

Samina Bruket
/
Innholdsprodusent
Publisert:
30
/
06
/
2021
Tittel
Ingress
Finn flere aktuelle saker
Hils på et gøyalt, digitalt magasin!
Fine og nyttige ting – i flere former – det kan vi like. Så i år har vi laget en digital utgave av gratismagasinet Barnas Rogaland: Bladet som samler fylkets kjekkeste attraksjoner.
6 etapper, 14 skribenter, 116,6 km …
I arbeidet med årboken til Stavanger Turistforening anno 2021 har vi hentet inn et ekko av årbøker helt fra 1921 i alt fra papirvalg og annonser til layout.
Podcast frå borettslaget
«Kva drømmer du om å få jobbe med?» blei eg spurd om i jobbintervju her hos Impress for litt over eitt år sidan. Eg nølte litt før eg svarte...
Historien bak møblene
Fotograf Merethe og Mariken som er kreativ leder i Impress var nylig på filmoppdrag på Hellvik. Her deler Mariken tanker om produksjonsprosessen.
Førstegangskjøperne er på vei
Bate lager filmserie som skal hjelpe ferskinger på veien til første boligkjøp. Og vi er i gang med casting og filmproduksjon.
Organiske vegger in spe
Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: grønne vekster skulle få stor og sentral plass.
Text Link
This is some text inside of a div block.