Podcast
25 Aug

Podcast frå borettslaget

Samina Bruket
/
Innholdsprodusent

«Kva drømmer du om å få jobbe med?» blei eg spurd om i jobbintervju her på Impress.

Eg nølte litt før eg svarte…

«Podcast – det vil eg gjerne lage», sa eg, litt meir vågal enn eg hadde tenkt å vere. Å lytte til og redigere saman historier, flette i hop fleire lag som gir heilhet gjennom lydforteljinger, det er arbeid eg verkeleg liker.  

Å bygge opp ein heim

Når du jobber for kunder, så vel du innholdsstrategier med mål om å bygge merkevarer. Me lager ikkje eit produkt med utgangspunkt i at me sjølv liker arbeidet det fører med seg, men for å laga innhald som passer inn i rett kanal og som interesserer målgruppa. Så dukka likevel podcast opp som moglegheit kjappere enn eg hadde sett føre meg.

Når korona set festbremsen på, så tenkjer me nytt… Lyd er vanskeleg å stoppe. Kva med å feire boligbyggelaget som i 2021 er 75 år gjennom deling av ekte historier? Bate bygger hus og leilegheiter, men det er folka som bur der som gjer heimen til sin eigen, som lagar naboskap og tar vare på rammene Bate har satt opp. Me kan rett og slett la stemmer frå Nord-Jæren fortelje om det å skape ein heim.

I Oppussingsmodus

Oppussingsmodus er namnet på podcasten på seks episoder med glimt frå borettslag i Sandnes, Sola og Stavanger. Her har Bate gått for ei feiring som gir nyttig innhald. Historier som er interessante for alle som går med oppussingsplaner eller «berre» bur.

Her får du høyre erfaringer frå folk som har pussa opp på lavbudsjett, eller endra heilt på planløysinga når behov endrer seg – i staden for å flytte frå eit nabolag dei diggar. Du får innblikk i korleis eit ungt par tok vare på kjærleiken gjennom heftig oppussing, og korleis ei stilsikker kvinne gir fagfolk spennande utfordringar dei aldri har fått før. På sidelinja heier ekspertar frå både Bate og samarbeidspartnere som kommenterer underveis og gir gode råd.

Vil du høyre podcasten? Den finn du på Apple Podcasts, Acast, Google Podcasts, Spotify og på batebloggen.

Les og sjå meir av jobbene me har gjort i samarbeid med Bate her.

En tittel til en sak
This is some text inside of a div block.
Finn flere aktuelle saker
Han som strekker seg lengst
Er det noen som går den ekstra milen for kunder og kolleger, så er det Tananger-gutten, musikeren og eks-håndballspilleren Trond Aril Espedal.
5 tips for deg som vil bli god å tegne
Men jeg mener at alle kan bli gode å tegne, om de bare har interesse for det. Her er 5 tips for å komme i gang!
«It’s now or never»
Les intervjuet med vår nærmeste nabo – i Erfjordgata 8.
Fargerik kunstnersjel!
Grafisk designer. Digital kunstner. Filmskaper. Musiker. Whiskykjenner. Veganer. Vi er glade og stolte over å kunne presentere den fargerike kreative kraften René Eide Rasmussen!
Her er Justyna!
Vi har fått et nytt ansikt på kontoret: Et kjekt tips førte til at våre veier møttes – og nå er Justyna Stachon vår mediegrafikerlærling.
PT-en som røsket oss ut av treningsdvalen
Istedenfor å jobbe på et treningssenter, vil Helene Abusland (27) heller gå litt «utenfor» og trene slike som oss!
Usynlig triks til TOC
Vi elsker styles i InDesign. Ikke minst når vi kan trykke på knappen og en innholdsfortegnelse åpenbarer seg.
4 intervjutips til deg som skriver
Hvordan forbereder du deg når du skal møte nye mennesker og temaer? Her er en guide for deg som vil få mer ut av intervjuer.
Smilepuls med hjertet i halsen 
Når du på impuls melder deg på 5 ukers løpekurs, fordi det dukker opp i feeden på Instagram ...
Slik deler du en plante på 1-2-3
Babyplanter! Hva gjør du med de små skuddene som dukker opp i potten? Slik lager du en ny plante på 1-2-3.
Spørsmål om krig – og vårsko
– Mamma, blir det krig i Norge og? Vi skal kjøpe nye sko i dag, du sa det?!
Adobetips fra Elisabeth
Hun hjelper oss når vi står fast. Og nå kan du også dra nytte av kunnskapen hennes!
Årets viktigste julegave
I desember tilbyr Asfalt-selgerne kokebøker i stedet for blader, og i år har redaksjonen invitert Albert Idsøe til å dele av sin kunnskap om mat og matproduksjon i regionen.
Om å lage nære dokumentar­portretter
Hvordan lager filmskaper Frode Fimland de nære portrettene, som treffer det store publikum? Vi har spurt ham! Les svarene her.
Videre­utvikling av visuell identitet
Har du noen gang sett deg i speilet og følt at det du ser ikke helt representerer den du er eller det du står for?
Hils på et gøyalt, digitalt magasin!
Fine og nyttige ting – i flere former – det kan vi like. Så i år har vi laget en digital utgave av gratismagasinet Barnas Rogaland: Bladet som samler fylkets kjekkeste attraksjoner.
En helt ulik årbok
I arbeidet med årboken til Stavanger Turistforening anno 2021 har vi hentet inn et ekko av årbøker helt fra 1921 i alt fra papirvalg og annonser til layout.
Podcast frå borettslaget
«Kva drømmer du om å få jobbe med?» blei eg spurd om i jobbintervju her hos Impress for litt over eitt år sidan. Eg nølte litt før eg svarte ...
Historien bak møblene
Fotograf Merethe og Mariken som er kreativ leder i Impress var nylig på filmoppdrag på Hellvik. Her deler Mariken tanker om produksjonsprosessen.
Førstegangs­kjøperne er på vei
Bate lager filmserie som skal hjelpe ferskinger på veien til første boligkjøp. Og vi er i gang med casting og filmproduksjon.
Organiske vegger in spe
Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: grønne vekster skulle få stor og sentral plass.
Text Link
This is some text inside of a div block.