Samina Bruket
/
Innholdsprodusent
Publisert:
19
/
03
/
2021

Førstegangskjøperne er på vei

Hva tenker du på når du hører ordet og navnet Bate? Boligbyggelaget? Absolutt, Bate er boligbyggelaget med stor B, men så mye mer også.

Å hjelpe flere inn på boligmarkedet, er en oppgave Bate setter høyt. Og for førstegangskjøpere kan veien til første bolig være kronglete. Å spare til egenkapital er utfordrende når inntekten gjerne er lav og leieprisene høye. Noen får hjelp av foreldre til å skaffe pengene som trengs, mens andre må spare i lang, lang tid. Og mange spørsmål kan dukke opp underveis: Hva må til for å få lån? Skal man velge selveier eller borettslag? Hva er forkjøpsrett?

For å hjelpe førstegangskjøpere et stykke på vei, lager Bate nå en filmserie til Facebook og Instagram der de skal følge noen unge på veien til første bolig. Deltakerne skal få eksperthjelp underveis, samtidig som de selv også kan hjelpe andre i samme situasjon ved å dele sine historier.

Vi i Impress er med på produksjonslaget, og dette er et skikkelig samarbeidsprosjekt som startet med en god idé hos Bate. Marianne Helgesen som jobber med kommunikasjon i Bate skal være programleder. Og for øyeblikket er vi på Impress-huset i gang med casting, for allerede i januar skal vi i gang med de første filmopptakene.

Vi ser frem til å bli kjent med deltakerne og til innblikk i livet til førstegangskjøpere i Rogaland. Vi skal lage en nyttig serie som engasjerer. Med informasjon og råd som treffer. En serie som rett og slett gjør det litt enklere å være førstegangskjøper!

Samina Bruket
/
Innholdsprodusent
Publisert:
19
/
03
/
2021
Tittel
Ingress
Finn flere aktuelle saker
Hils på et gøyalt, digitalt magasin!
Fine og nyttige ting – i flere former – det kan vi like. Så i år har vi laget en digital utgave av gratismagasinet Barnas Rogaland: Bladet som samler fylkets kjekkeste attraksjoner.
6 etapper, 14 skribenter, 116,6 km …
I arbeidet med årboken til Stavanger Turistforening anno 2021 har vi hentet inn et ekko av årbøker helt fra 1921 i alt fra papirvalg og annonser til layout.
Podcast frå borettslaget
«Kva drømmer du om å få jobbe med?» blei eg spurd om i jobbintervju her hos Impress for litt over eitt år sidan. Eg nølte litt før eg svarte...
Historien bak møblene
Fotograf Merethe og Mariken som er kreativ leder i Impress var nylig på filmoppdrag på Hellvik. Her deler Mariken tanker om produksjonsprosessen.
Førstegangskjøperne er på vei
Bate lager filmserie som skal hjelpe ferskinger på veien til første boligkjøp. Og vi er i gang med casting og filmproduksjon.
Organiske vegger in spe
Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: grønne vekster skulle få stor og sentral plass.
Text Link
This is some text inside of a div block.