/
Publisert:
24
/
11
/
2021

Årets viktigste julegave

For sjette år på rad har vi vært med å lage juleboken til Asfalt. Mens andre var på sommerferie produserte Asfaltredaksjonen innhold til årets kokebok. «Mer enn mat» er tittelen på boken. Mat er tradisjon, kultur og jobb. Selve måltidet representerer både tilhørighet og fellesskap – som er viktige verdier for Asfalt. Vi har vært på besøk i Åna fengsel, der dyrehold og frisk luft gjør de innsatte godt, hos lokale småfe- og svinebønder som gir oss innsikt i sin hverdag, på fisketur med Asfalt-selger Bjørnar, og spist frokost med jobb1-gjengen før de skal ut og plukke søppel. Oppskriftene viser hvordan de ulike råvarene kan tilberedes både til hverdag og fest, og hvordan du kan bruke absolutt alt, og slik redusere matsvinn. Vi sier som ASFALT selv: – En super julegave med dobbel betydning: både til den du kjøper av, og den du gir til.

Fengselsbesøk på Åna. Foto: Oskar Garrod

Fellesfrokost med Jobb1 på Josefines kafé. Foto: Merethe Opstad Clausen
Asfalt selger Bjørnar fikk napp! Foto: Merethe Opstad Clausen

Matfoto: Fredrik Ringe
Layout og typografi som setter den riktige stemningen

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Finn flere aktuelle saker
Årets viktigste julegave
I desember tilbyr Asfalt-selgerne kokebøker i stedet for blader, og i år har redaksjonen invitert Albert Idsøe til å dele av sin kunnskap om mat og matproduksjon i regionen.
Slik fengjer filmskapar Frode Fimland publikum
Hvordan lager filmskaper Frode Fimland de nære portrettene, som treffer det store publikum? Vi har spurt ham! Les svarene her.
Tiden går ikke – den kommer
Har du noen gang sett deg i speilet og følt at det du ser ikke helt representerer den du er eller det du står for?
Hils på et gøyalt, digitalt magasin!
Fine og nyttige ting – i flere former – det kan vi like. Så i år har vi laget en digital utgave av gratismagasinet Barnas Rogaland: Bladet som samler fylkets kjekkeste attraksjoner.
6 etapper, 14 skribenter, 116,6 km …
I arbeidet med årboken til Stavanger Turistforening anno 2021 har vi hentet inn et ekko av årbøker helt fra 1921 i alt fra papirvalg og annonser til layout.
Podcast frå borettslaget
«Kva drømmer du om å få jobbe med?» blei eg spurd om i jobbintervju her hos Impress for litt over eitt år sidan. Eg nølte litt før eg svarte ...
Historien bak møblene
Fotograf Merethe og Mariken som er kreativ leder i Impress var nylig på filmoppdrag på Hellvik. Her deler Mariken tanker om produksjonsprosessen.
Førstegangskjøperne er på vei
Bate lager filmserie som skal hjelpe ferskinger på veien til første boligkjøp. Og vi er i gang med casting og filmproduksjon.
Organiske vegger in spe
Da vi fikk komme med innspill til utforming av våre nye kontorlokaler, var et ønske viktigere enn andre: grønne vekster skulle få stor og sentral plass.
/
Publisert:
24
/
11
/
2021
Text Link
This is some text inside of a div block.